Vi tillverkar din egen Jurta enligt gammal tradition - för hand.

Köper du en Jurta av oss, är du säker på att få en handjord Jurta gjord på traditionellt sätt -  Där varje "kryss" är knuten på både fram- och baksida för hand. Detta ger en hållbar flexibel och rörlig konstruktion!

Pga risk för mögel osv isolerar vi inga Jurtor.

Däremot kan man välja bla golv och panoramafönster i plexiglas som tillval.

Ring gärna Hasse på tel 070 688 83 63 el maila till petra@glada-hasten.se om du har frågor el vill ha en offert,  utrymmet i kommentarsfältet är för litet för att rymma utförligare svar:-) 

Pris inom parentes är inkl moms och är det priset du som privatperson betalar!

 

Vanligaste storleken är 4 och 6 metersjurtorna.    Lagom för en familj el fyra vuxna att sova rymligt med full ståhöjd och plats för kamin etc.

Pris för 4 metersjurta är 40.000:- (ink moms  50.000:-)

Pris för 6 metersjurta är 50.000:- (ink.moms 62.500:-)
I priset ingår stomme, tyg, dörr, rökring, rökhatt samt uppmontering med instruktion. Reseersättning tillkommer med 85:- per mil. I reseersättningen ingår timtid för uppsättning samt vår returresa. 

Detta är grundpriserna, tveka inte att komma med andra önskemål! Tex så är en stor del av kostnaden tyget i canvas så har du möjlighet att göra egen tältduk går det bra att bara köpa stommen av oss etc.

Alla våra Jurtor görs för hand enligt Mongolisk tradition, väggen knyts tex ihop i varje kryss med snören. Väljer du en Jurta från oss, är du säker på att få en egen unik kvalitets-Jurta!

 

)

Här syns den underbara mattan från Kirgistan vi gått i gåva från vår Torill! Ett helt fantastiskt hantverk!