Lär känna dig själv med hästen som spegelbild

"Detta är det häftigaste jag någonsin varit med om"//en av deltagarna på ett av förra sommarens läger efter en meditation i hästhagen med stoflocken

Ankomst tex fredag kl 18. Då samlas vi kring smörgåsar och kaffe/te och börjar lära känna varandra. Sedan har Hasse en liten föreläsning om vår filosofi kring hur häst och människa påverkar varandra. Kvällen avslutas med en trummeditation. Alla sover gemensamt i en Jurta.

På lördag morgon börjar vi med en trummeditation och frukost och därefter hälsar vi på hästarna och tar en kort ridtur så att alla får träffa "sin" häst. Resten av dagen består av olika övningar, både med och utan häst. Självklart innehåller dagen också lunch, fika och middag! Kvällen avslutas med en trummeditation.

Söndag morgon startar också med trummeditation och frukost. Sedan förbereder vi oss för vår meditationsritt då vi alla rider under tystnad, med fokus på hästens rörelser och andning. Turen går till Fånö slott, genom norra europas största Bokskog. Där stannar vi och äter lite medhavd lunch och därefter har vi en kort meditation. Sedan kanskevi pratar lite om hur vi upplevt ridturen hittils. Sedan rider vi vidare hemåt, fortfarande under tystnad. Turen, inkl rast tar ca 4-5 timmar så räkna med hela dagen.

Väl tillbaka tar vi hand om hästarna och samlas för att gå igenom och avsluta helgen.

Max 4-5 deltagare, men minst 2.

Pris per person, inkl övernattning och mat tom lunch på söndag: 3750:-

Planerade datum:

onsdag 30 april kl 18  - 2 maj (torsdag är en röddag)

fredag 16 maj  kl 18  - 18 maj

fredag 27 juni  kl 18    - 29 juni 

Är ni två till fyra personer är ni välkomna att boka in andra dagar än ovanstående i mån av lediga helger/dagar. Hör bara av er!

 

Meditationsritt - Heldag

För dig som bara vill ha en dags total avkoppling så erbjuder vi heldag, inkl enklare lunch i jurtan samt fika.

Vi träffas på morgonen/förmiddagen i Jurtan för lite avslappningsövningar och trummeditation. Sedan gör vi gemensamt lunch och därefter hämtar i hästarna och gör dom i ordning i lugn och ro, alla deltagare och hästar ska hinna bekanta sig med varandra.

Därefter rider vi en ca två timmar lång tur i lugnt tempo, alla under tystnad, för att riktigt kunna slappna av, känna hur hästen slappnar av i takt med en själv, känna hästens alla rörelser och andning.

Pris per person och heldag, inkl enkel lunch - 1500:- (minst två pers)