Kom med bästisen el vem du vill!

Många som kommit och ridit hos oss, kanske första gången man ridit över huvud taget, har blivit sugna på att lära sig mer för att känna sig mer säker och avslappnad med hästen. Ett jättebra - och kul sätt är att intensivt vara en hel dag med hästen, och både träna på att hantera den från marken och att rida. Det finns möjlighet att rida på ridbanan eller på tur i naturen, vilket man vill!

Eftersom vi erbjuder detta även till er som bara vill vara två el tre stycken, kan vi anpassa det väldigt mycket efter era önskemål. Har man barn med så kan vi både träna lite på volten och vi kan gå med till fots och leda barnet på tur om så önskas/behövs.  Kanske vill mor och dotter ha en heldag tillsammans och bara umgås och ha mysigt och rida mm. Då rider vi tex två pass och lagar mat tillsammans i Jurtan, över öppen eld och har mysigt. För den som vill kan Hasse hålla en trummeditation.

Ja det är bara att komma med önskemål så försöker vi tillgodose det så mycket det är möjligt.

Är ni flera än 3-4 pers, tom ca 10 pers, erbjuder vi halv- eller heldag till förmånligt grupp-pris. Halvdag - 3000:-  Heldag - 5000:- för hela gruppen.

Kommer du ensam är pris per person och heldag 1950:-

2 pers - 1500:-
3 pers - 1250:-
4 pers - 1000:-