Nu behöver man inte fylla år för en upplevelsedag hos oss!

Då våra riddarkalas varit så enormt uppskattade - av både barn och vuxna - vill vi nu erbjuda en liknande dag för alla! Hela familjen, några mammor med barn, mormor med barnbarn.

(Ni som är vuxna hästvana är välkomna på hel/halvdag med annat innehåll, tex kanske hästhantering/kommunikation från marken, lunch och sedan en ridtur eller varför inte en egen dag att samla ihop några kompisar för att prova på beridet bågskytte eller tornerspel(ej tornerspel vintertid) då kan man även vara nybörjare🙂Dom som vill kan även avsluta dagen med en trummeditation.)

Ni kommer tid som passar er och stannar 3-4 timmar beroende på hur många ni är och ålder på barnen. Vi börjar med att gå ner till stora jurtan och tända en eld och gå igenom dagen lite🙂Den som vill får ett svärd och en riddartunika och vi går och pysslar och gör klart hästarna för antingen en tur i skogen, eller prova på att vara en riddare på riddarbanan. (ej vintertid) 

Därefter brukar det kännas väldigt skönt att få lite fika och sitta vid elden medan riddare vildren berättar en levande saga. (barnen väljer själva vad sagan ska handla om).

Pris: Upp till 10 pers betalar ni totalt 3000:- ink moms. Eget valfritt fika/lunch medtas.