Nu behöver vi medryttare!

Så här fungerar det

Några av våra hästar behöver medryttare. Faktiskt dom flesta just nu.. Hästarna ingår i verksamheten som i första hand turridningshästar men används även vid clinics och olika grupper som kommer för att ha tex hästunderstött socialt arbete mm. Jämfört med tex en ridskola så är dom väldigt lite i verksamhet, i snitt ca två pass i veckan så se dom mer som "vanliga" privathästar

Kan sägas att hästarna används mycket i beridet bågskytte och riddarspel och är inga "slöa ridskolehästar" inget illa menat mot ridskolor men missförstå mig rätt. Dom är snälla och trevliga förstås men är man osäker och kanske lite rädd så är det inte rätt  hästar.
Som medryttare betalar du 800:- i månaden och har hästen 2 dagar i veckan, om vi inte kommer överens om nåt annat. Medryttarens viktigaste uppgift som vi ser det, är att få "sin" häst att känna sig som den  mest älskade hästen i världen, då vår tid inte räcker till för det där "extra" man gör med sin egen häst. Även smörja utrustning mm. Är hästen tex halt behöver den ändå skötas om och kanske promeneras ute med. Behöver vi ha hästen på "din" dag så får du givetvis en annan dag.
Vi ser helst personer som kan komma dagtid på vardagar någon dag i veckan då helger är då vi använder hästarna som mest i verksamheten.

Du skall vara över 18 år och ridvan, bil är nödvändigt.

Så vill du bli en i vårt lilla härliga  gäng som gärna rider långturer på våra sex mil ridvägar - hör av dig, här finns inga prestationskrav el krav på fin utrustning. Här är hästen i centrum och vi lever efter mottot - ingen kan allt - men alla kan nåt!

   

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Petra | Svar 19.01.2015 18.58

Dåligt med utrymme här så maila till petra@glada-hasten.se ser inte din mailadress

Therese Hardevid | Svar 19.01.2015 02.05

Hejsan! Therese heter jag och undrar över Turi.. Om man vill bli fodervärd, får man då ta hem hästen eller ska den stå kvar hos er? Vore tacksam för ett svar..

Petra | Svar 11.04.2014 19.50

Dåligt utrymme här så Maila lite info om dig själv till petra@glada-hasten.se

Olivia Swärdh | Svar 11.04.2014 19.12

Hej jag heter Olivia och är 16år, jag är väldigt intresserad:)

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS