Så här fungerar det, som vi själva skulle vilja ha det

Hos oss på gården i Veckholms-Ål finns för närvarande 8 stora boxar i vårt nybyggda och moderna stall och två lösdrifter med plats för totalt ca 15 hästar. I stallet finns uppvärmt personalutrymme och sadelkammare med golvvärme . Vi försöker att vara så flexibla som möjligt för att tillgodose både hästarnas och ägarnas behov. Tex så anpassas insläppen efter väder och årstid. När det börjar bli ljusare tar vi in vid 19-tiden och på vintern tar vi in vid 15-16 tiden beroende på väder.

Här är vi måna om att alla ska trivas och ha kul, man ska inte ha ont i magen när man åker till stallet...
Vi bedriver ju även vår verksamhet så vissa tider måste vi själva boka ridvolten. Då vi själva motionerar våra hästar dagtid på vardagar när inget annat är bokat ser vi gärna daglediga personer för lite trevligt sällskap på ridturerna! När vi haft inackorderingar tidigare på Utlida gård, har dom flesta varit "mulleryttare". Vi tror att den typen av person är den som mest uppskattar vår gård, då det finns fantastiska ridvägar för långa turer!

Det finns också möjlighet att få hjälp med basic markhantering/ledarskap.
Även god kontakt med välmeriterad veterinär och godkänd hovslagare (hovslagaren är Hasse, som ju bor på gården, bra vid tappskor). Dom två samarbetar ofta kring hästarna.
I priset som för närvarande är 3000:- för box, ingår i stort sett allt, så du behöver inte räkna med en massa som tillkommer, som det ofta kan vara. Ingår gör strö, hösilage upp till 12 kg, in och utsläpp, 3-4 fodringar samt mockning alla vardagar. Helgerna är kollektiva så är det tex totalt 4 hästar i stallet på box så har man var fjärde helg. Då sköter man allt i stallet, inkl fodrar och vattnar lösdrifterna.
Självklart hjälper alla till att mocka hagar och hålla snyggt, men det brukar även det vara mysiga dagar med tid för grill och fika 
I närheten finns ca 60 km långa ridslingor och vid stallet har vi en fin stor belyst ridvolt med trästaket.
Då vi har många platser är ofta någon ledig så vid intresse, hör bara av dig!