..Och vinter - i år igen..

En givande dag och rida, rida, rida ;-)

I dag hade vi möte i skogen med en granne i närheten, som äger en hel del mark. Dom är själva intresserade av att kunna komma till ridslingorna och vill gärna upplåta lite mark till ridvägar i Trögden. Vi gick en jättehärlig liten tur i skogen och sen ritade vi på en karta vi tar med på årsmöte på söndag. Förslaget innebär ännu fler möjligheter för oss! och det bästa av allt - Dom har ett litet ridhus på tomten vi får låna!Galenlagom uppvärmningsavstånd. Sen gav vi oss ut i den värmande vårsolen på två turer på dom nya stigarna i skogen - först på Gobi och Turi och sen med Zinita och Fenix. Härligt!

Kan passa på att berätta att jag igår red Glossi för andra gången, vilket gick strålande! Han är pigg som bara den och förstår stanna. Men inte att svänga av bettets inverkan så för att han inte ska bli en häst som jobbar MOT bettet så börjar jag helt från början på volten och någon leder honom rakt fram, för att sedan svänga, just när han svänger tar jag i tygeln åt det hållet för att genast ge efter när han svänger. Har gjort så tidigare och fått hästar som är väldigt känsliga i munnen så jag kör vidare på det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS