..Och vinter - i år igen..

En kreativ dag! :)

I morse åkte Hasse iväg på vårt första "sälja-reklamplats-möte" som verkade positivt! Vi kommer sälja reklamplatser på "Tilten" på riddarbanan så den som vill synas i vår unika Hästarnas Dal är välkomna att höra av sig!

Sen bar det av till Västerhaninge och min bardomsgata, Villavägen och ett möte med en ny revisor, min pappas, som kommer att hjälpa oss att starta ett Aktiebolag av våra två företag Glada Hästen och HK hovslageri.

Sen hem för två pass på ridbanan, först ut var Nellie och Zinita och sen Gobi och Texas. Alla skötte sig exemplariskt och det märks att det nu börjar bli lite mer regelbunden träning.

Medan vi bytte hästar i stallet så kom vår jättetrevliga granne ridande i kväll igen för en pratstundCool Kan inte nog tjata om hur härligt det är här, det är verkligen ett helt annat klimat, alla är så vänliga och då dom kommer ha en del Clinics så kom vi fram till att vi nog kan samarbeta en hel del, vi kan tex ordna övernattning i Hästarnas Dal osv. Vi fick också erbjudande att få låna deras rundkorall och deras ovalbana för att konditionsträna pållarna lite vilket vi blev sååå himla glada och tacksamma för! Ler stort

Hon erbjöd oss också att få låna en av deras hästar om vi behöver på turerna och det är ju toppen! Och idag fick vi också ett erbjudande om att överta en snäll islänning av min tidigare hovslagare. Känner oss verkligen hedrade att så många av våra hästar kommit till oss genom att folk hört av sig till oss då dom tyckt att vår hästhållning och verksamhet gör hästarna gott! Det tackar vi ödmukast för!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS