2. jan, 2013

En härlig tid!

Just nu går vi samtidigt som vi självklart sliter med allt uppackande, både i huset och stallet, bara och myser över hur härligt allt är! Så lättarbetat och modernt och så underbart att kunna köra igång Hästarnas Dal och det hästunderstödda arbetet på allvar nu när vi har vår egen gård.Coolbilden visar vår underbara utsikt från vardagasrummet. Så härligt att stiga upp på morgonen och genast se att hästarna har det bra! Ytterdörren är på samma sida så när vi går ut på morgonen möts vi av Zinitas godmorgon-gnäggning! (eller kanske bara ett - hallåååå, jag är huuuungrig!!) Men mysigt är det!

Vi har börjat utforska ridvägarna vilket inte är helt lätt i snön. Tydligen har man inte samma ridvanor som vi här, att rida och pulsa i djup snö så inte ett spår har vi sett men efter första dagens vilse har vi nu hittat den lilla slingan runt gårdarna i alla fallCool En lagom lång liten dagsrunda, räcker utmärkt nu med all djupsnö också!

Tina bestämde sig i sista stund att Chino skulle följa med hit så i fredags kväll tog Hasse med honom hit efter att ha jobbat i Haninge.

Vi har skaffat några trevliga och bra kontakter så nu kommer strax en spång att byggas över ett krondike så vi tar oss till dom fantastiska 6 mil ridvägarna! Det är helt annorlunda mentalitet här, alla har hälsat oss välkomna och Största gården här kom med en inflyttningsblomma! Ingen konkurrenskänsla alls utan bara att - Ju fler vi är som är hästföretagare, desto bättre! Ja nu längtar vi bara tills våra gamla och nya kunder kommer till vår härliga gård!