..Och vinter - i år igen..

Chino har fått en familj och nya tjejerna var superdukti...

Chino stormtrivs med "sina" nya tjejer och delar gärna sitt hö med Zinita:) Shouni får också smaka men ska helst stå en liiiten bit ifrån... Shouni blir hela gårdens charmiga maskot och har hunnit vara ute med en liten femårig flicka två gånger, idag en liten stund på volten och gå mellan koner och en liten bana mellan brädor, samma som hon och jag övade på igår och det var kalaskul tyckte Shouni som helst bara ville gå över bommarna och självmant styrde kosan dit och travade över:)

I dag på eftermiddagen kom Kent och Jossan för att rida Krilte och Gobi och Hasse och jag hängde med, Hasse red Zinita och jag ledde Shouni med sin nya sadel och nya träns. Efter passet på volten idag som blev barbacka då hennes egna fina sadel pga lite "svällande muskler" blivit ett antal nummer för liten så blev det en färd till Hööks för inhandling av en jättebra ponnysadel med flyttbara bossor, en liten pad med memoryskum och ett fint träns och nytt bett.

Sååå tjusig och uppenbart stolt och nöjd gick hon i täten hela långa slingan som tog ca 1 tim och 15 min. Rätt trött men väldigt nöjd efteråt:) Vi har liksom funnit varandra jag och Shouni och jag verkligen älskar den lilla knubbiga ponnyn. Idag när jag kliade henne vid juvret som var svullet och knöligt av bromsbett började hon liksom "putsa" mig tillbaka så vi stod en lång stund och "putsade" varandra;-)

Zinita skötte sig jättefint på turen och denna gång gick betydligt bättre då Shouni och två till var med. Hon var pigg och framåt och har en härlig mjuk gång och är arbetsvillig så hon blir också en toppentjej, vi är verkligen lyckligt lottade som har så härliga hästar! :)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Ingela Rylander | Svar 21.08.2012 23.00

Fin nog ingen häst som kan se så stolt ut över en ny grimma, täcke eller dyligt som Shouni :)

pdyrs 22.08.2012 00.01

det har du nog rätt i hon visar tydligt vad hon tycker o ser så stolt ut när småflickorna pysslar om henne o tycker hon är världens finaste, som hon ju är

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS