..Och vinter - i år igen..

Bokat varje dag! =D

Sedan i söndags och ända fram till lördag är det bokat varje dag!CoolHittils har alla varit väldigt nöjda och det har varit trevliga människor och trevliga turer! Hästarna har varit till vår stolthet, verkligen och inte nåt endaste litet knas har dom gjort! Både i går och idag har Krilte fått gå med småtjejer. I går en tio åring som aldrig ridit tidigare och idag en duktig 11 åring som red henne så mjukt och fint! Det är lite roligt att se Krilte i denna helt nya roll - som barnhäst. Men det klarar hon galant och kommer snart hålla Chastras klass på att ta hand om dom mindre och sköta sig, hon märker ju att just dom mindre tjejerna är ju dom som älskar att pyssla länge och ge morötter....Vinkar i dag tex stod hon nästan och somnade vid bocken när hon blev borstad så mjukt och fint och fick olja på hovarna.

I går fick Chino nyskodda framhovar och jag tog ut honom på sin första tur här. Vilken kille! Stod vid bocken som om han aldrig gjort annat och gick långa slingan utan att så mycket som vrida på huvet åt nåt! Han blir en klippa! Tyvärr var han så ömfotad fortfarande så idag får vi sko honom bak och hoppas att det är det som är orsaken till hältan. Är rätt bergis på att han bara är öm i sulorna.

Just nu är allt bara rätt trevligt alltså!Cool

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS