..Och vinter - i år igen..

Födelsedagstur med Päroncognac

I lördags hade vi ett glatt gäng som firade sin kompis som fyllde 50. Vad kan man bättre hitta på än en ridturVinkar Den mest ridvana tjejen fick Chastra (tur det då Chastra passade på att visa sin mindre charmiga sida och lägga av några bocksprång), hennes pojkvän fick Nellie och födelsedagsbarnet fick Gobi - Kärlek uppstod och Gobi var totalt nöjd trots att det var den tyngsta ryttare hon haftCool Tack vara att dom ovana ändå var så lugna och coola så kunde vi ta flera galopper, bla i "race-backen". Hej vad det gick! Jag var imponerad! Då Lillhästen var stängt och vi inte kunde köpa glass fick han en liten hutt med medhavd päroncognac (lovar, inte mycket). Väl tillbaka efter drygt två timmar hade Matilda kaffe och paj med vaniljsås klart så det var en väldigt lyckad och trevlig tur!

Har fått många svar på medryttarannonser så några tjejer kommer och provar och det har visat sig att egentligen är det inte att vara medryttare som är det viktiga utan att komma och rida. Då är vi ju verkligen rätt ställe, mig veterligen finns inget sånt längre i Haninge. Att komma och hyra häst när man vill och rida ut. Självklart måste dom rida med oss några gånger så vi ser att det funkar bra men när dom är trygga med hästarna får dom rida ut själva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS