12. jun, 2012

Skoningar och glada nyheter! =D

Gobi har blivit skodd bak Nellie runt om. På bilden syns Gobis vänster bak. Kan knappt tro det är samma hov som hon hade i januari när hon kom. Då hade hon inte blivit skodd alls bak efter sin fång och hovarna var som runda platta tallrikar...nu syns knappt något så vi håller tummarna och kämpar med magert bete för att hon inte ska drabbas av den smärtsamma sjukdomen igen! Nellie skoddes runt om och det var en märklig syn. Doften har vi aldrig känt, nåt surt konstigt och kanske inte så konstigt med tanke på dom TRE lager sulor hon hade.....Blev en rejäl pedikyr och rätt mycket lägre hovar..

I dag kommer äntligen tillståndet i skriftlig form så nu kan vi på allvar börja marknadsföra oss. I går kom våra snygga broshyrerCool Eftersom det drar ut på tiden med Arboga kommer vi ha olika typer av läger i Jurtor på hemmaplan med olika teman. Med facit i hand tror vi det blir bättre. Enklare framför allt än att köra hästar och allt till Arboga för en helg..

Och på tal om Arboga ska vi ju vara med på medeltidsmarknaden så på torsdag drar vi iväg med Krilte och Turi till Gustav i Arboga och rider till stan för att se hur dom beter sig. Det är främst jag som vill känna mig säker på att Turi och jag funkar jättebra bland bilar, tusentals människor och barn...Hasse tar som vanligt allt med ro. -Det är klart det går bra!Ha ha!