..Och vinter - i år igen..

Nu händer det mycket på en gång! :-D

Nellie har som sagt kommit och det går hur bra som helst! Det är en dam med värdighet och integritet och ett hjärta av guld. Hon blev rätt snart accepterad, bara Turi som konstigt nog var lite grinig, hon som ALLTID är den välkomnande..kan hästar känna svartsjuka undrar jag faktiskt då Turi ju är min och jag nu hållit på med Nellie....i vilket fall föll det inte Turi på läppen men efter att vi mänskliga flockledare talat om att här bestämmer vi och flyttat runt stona i hagen så blev det lugnt. Tack och lov! I går var det premiärtur för Nellie på uteritt här hos oss. Det blev några varv på volten och sen lilla slingan i skritt med Krilte och Chastra som tryggt sällskap. Nellie villle gärna visa vilken värdig medlem hon är så hon propsade på att gå först hela vägen, och det fick hon naturligtvis göra. En enda gång blev hon aningen orolig. Det var när ett rådjur hoppade upp på vägen framför oss. Hon är en riktig pärla som nog snabbt blir en favorit här, hon har redan medryttarkandidat ;-)

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Linnea m fam | Svar 16.05.2012 23.32

Så Madame majorskan ville gå först! Det var lite spännande förstås. Ja rådjur kan ju vara lite överraskande men det är ju bra att bli van.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS