..Och vinter - i år igen..

Lite tomt i stallet..

I måndags var det så dags för Lillhingsten Memphis att lämna mamma och åka till Hagbyholms stuteri för att få leka av sig och uppfostras av jämnåriga små hingstar.

Som det brukar vara - ni vet - skomakarens barn - så hade vi ju inte riktigt hunnit med den lilla detaljen att lastträna..men kvällen innan gjorde vi det och det gick så bra så bra. Han gick på och fick morot några gånger. Skönt tänkte vi lättade...inte lika bra gick det dagen efter, då han märkte att han skulle vara SJÄLV i den hemska transporten. Det blev ett väldans lattjolajban då vi valde att inte binda upp honom då han inte är van vid det en så lång stund så han for runt. Snabbt iväg för att han skulle ha fullt sjå med att hålla balansen men som alla småkillar var motoriken på topp...efter en timme blev det lugnare där bak och nu förstår jag varför man vill ha en kamera i släpet..Väl framme visade han den sanna Utlida-andan i alla fall och var hur cool som helst och visade upp sig och började mumsa höLer I igår blev han ihopsläppt med "grabbarna" och allt har gått jättebra! Så skönt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS