..Och vinter - i år igen..

Men här händer det grejor!

Nu händer det grejor!Cool En hel del prova på dagar har varit, då det inte är fullfjädrade Legolas så har det trots allt funkat på lite minst sagt mjuka banor,,, men det är ju trots inte allt ridningen i full galopp som gör en bra skytt - tekniken och att nocka under rörelse över huvud taget kräver sin man - eller kvinna - och skritt och trav räcker braCoolVi är på väg att få hem flera lass av den vita fina marmorkrossen vi har på riddarbanan, att ha även på bågskyttebanan så inför SM passar vi på redan nu att dra den något rakare, på med markduk och denna förnämliga marmorkross som binder ihop underlaget suveränt, plus att det blir riktigt lyxigt snygga banor;-) ett flygfoto skulle inte vara dumt!

Svärsonen har flyttat hit sin travare Bearzanzi och då han fick ett erbjudande om att köpa Rosso Garbo, skulle startat förra lördagen på V75, då ägaren fått en stroke krävdes inte mycket fundering innan vi tillsammans med vår tidigare kund och nu vän - Anaa-Karin köpte honom. Planen är att han nu skall landa här och upptäcka ett helt nytt liv från det på travbanan där han stått hela sitt liv, promenera i skogen, mysa och få ett lugn och sedan i slutet av mars starta på Romme i ett litet lopp att börja med så han får självförtroende och förhoppningsvis lätt vinnerCool Hoppas på att vi kanske kan få inCoollite av vårt tänk i travvärlden. När Hasse bara hanterade  honom på volten sa en "travgubbe" - Oj det där har jag aldrig sett, är han en trollkarl? Nä han bara flyttar hästen, det första grundläggande i hanteringen....vore kul om vi kan visa på bättre resultat av att hästen får vara häst, gå i en knölig hage, promenera i grimma i skogen, få rutiner och bli lugn. En önskedröm att någon tar efter men känns kul att iaf två stressade pållar får njuta av livet på landet!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS