..Och vinter - i år igen..

Stort intresse för beridet bågskytte!!

Har det till vår stora glädje blivitCool Både "gubbar", ungdomar och även några barn har nu anmält sig till att börja rida i grupp om 2-3 personer varannan vecka. Dom helgerna jag även jobbar på annat håll har vi vikta för grupper och lektionsridning och varannan helg är det fritt fram att boka heldagar, sällskap, långtur el annat skoj! En perfekt uppdelning! Ett slit är det för att hålla banan i bra skick men det är väl värt slitet! Skotta rent från snö, salta och jämna till, låter enkelt men snacka om gratis gympass! Har aldrig blivit så svettig tror jag som idag när jag skottade av all blötsnö.....men som sagt, är för tillfället också det i princip ända ridbara stället. Idag fick vi på vintermundering på Fenix, Dis och Glossi. Det är ju fullkomligt livsfarligt med all snöklamp och is..

I helgen är det intro i beridet bågskytte både lördag och söndag, söndag för barn och fullt men lördagen är för vuxna ridvana och där finns platser kvar om du mot förmodan kan motstå att prova på nu efter att ha läst om denna roliga sysselsätting och teambuilding med hästen!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS