..Och vinter - i år igen..

Härlig dag med härliga "Gubbar" =D

Idag var på schemat en prova på dag för totala nybörjare- både på pilbåge och ridning. Tre glada killar var anmälda - En pappa från ett barnriddarkalas i somras, hans kompis och "Trubaduren" , en kille vi träffade på julmarknaden i Grillby i december och som köpte Hasses ryttarbåge. Det som avgjorde köpet var ett löfte om ett rabatterat pris på en prova på dag, men då utan ridning för hans del....tänkte han först ja;-)

Väl här var det självklart att han skulle prova på att rida så alla tre lyckades strålande, Micke M lyckades få iväg fem pilar på lilla korta banan. Wow!

Dom blev heltaggade såklart och blir föreningsmedlemmar och kommer börja ta lektioner i ridning inför beridet bågskytte. Så himla kuuuul!! Och apropå föreningen så har vi nu fått en hel bunt nya medlemmar!

Alla medlemmar får 10% rabatt på alla våra aktiviteter utom kurser med Emil. Bara det är väl anledning nog att komma med?!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS