..Och vinter - i år igen..

Vi höll en prova på dag hos Roslagswestern!

I samarbete med en kund och Marika på Roslagswestern hade vi en prova på dag i beridet bågskytte ute på väddö! Kändes extra  mysigt eftersom jag under hela mitt liv tills nyligen haft sommarställe ute på Ormön, en ö en bit från Väddö.

Vi körde två grupper, för och eftermiddag och det kom flera ekipage med egna hästar. Allt från shettis till Shire;-) Dagen var hur lyckad som helst och många var intresserade av att fortsätta med kurs för Emil och även att komma hit på lite skoj och även träna på våra bågskyttebanor. Jättekul att hitta nya samarbetspartners och kollegor. Är så annorlunda här mot i Haninge som ju var närmare Stockholm som jag misstänker har betydelse - Här ser man andra hästverksamheter och företagare som en tillgång att vi blir flera osv. I Haninge fick jag inte ett enda svar på mail jag sände ut om ev samarbete osv. En ryttarförening på väddö skulle skriva om oss i tidningen och var intresserade av att vi skulle komma ut till dom, så nu börjar vi komma igång ordentligt! Precis som vi sagt hela tiden - På tredje året kommer vändningen och det går uppåt!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS