26. sep, 2014

Läger med Utlidatjejerna!

I helgen var det äntligen dags för lägret med tjejerna från Utlida, vårt förra ställe i Haninge. Bla Charlotte som under flera år var trogen underbar medryttare till Matildas Chastra, Annika som är vän till Charlotte och red en annan Basjkir och Hanna som också hon red en BasiluskVinkar Vi hade underbart väder och lördagen bar det av på den nya heldagsturen vi just hittat runt lillkyrka och värnsta. Vi satte på runkeeper och ridtiden var drygt 4 timmar och sträckan var 2,2 mil i blandad terräng. Precis lagom med åkerkanter, grusvägar, lite asfalt och skog. Helt perfekt för en hel del trav också! I en liten skogsslänt mellan några ängar tog vi en timmes rast och satte raskt upp några hagar med eltråd mellan träden. Fiffigt och snabbtCool Så totalt var vi borta drygt fem timmar! Men en helt underbar tur!!

Väl hemma blev det gemensam matlagning över elden och som avslutning blev det storytelling och trumning vid elden. Sååå härligt!

Söndag började med hantering och sedan markträning i bågskytte för att sedan avsluta med några skjut från hästryggen. Alla klarade det galant och tyckte det var hur kul som helst!

Ja det var ett sånt där rikigt höjdarläger och vi hoppas dom snart kommer tillbaka!!Ler stort