..Och vinter - i år igen..

Länge sen som vanligt....

Är ju betydligt bättre på att uppdatera livet här på gården på facebook så ni som ännu inte hittat oss där kan söka oss på Glada Hästen! :-)

Här har vi haft besök av Sigtuna ridskola med 20 elever, två riddarkalas, trumbyggarkurs, varit iväg på både SM i beridet bågskytte och på Arboga medeltidsdagar!

På Bilden är det Hasse och Ryssen på SM i beridet bågskytte, Texas gick omkull dagen innan och Ryssen fick rycka in - och vilken häst! Helt fenomenal!

Med oss i bilen åkte Emil Eriksson, mästare och årets silvermedaljör i SM och han håller gärna kurser här så redan nu 31 augusti är det dags för en första dag och alla andra som är så sugna så dom går under på att prova detta är välkomna att höra av sig - självklart kör vi flera heldagskurser!

Vi har även anmält intresse -och har stor chans- att få anordna SM 2015 i Beridet bågskytte här i Häsddalen. Går allt i lås blir det samtidigt en medeltida marknad i samband med det så håll ögonen öppna efter första helgen i augusti!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS