12. mar, 2014

Ett mail som kom idag genom kontaktsidan, så underbart att få!

Hej. Vid första ytliga anblicken så framstår vi som totala hästverksamhets motsatser i mycket om inte allt då jag håller på med hoppning på relativt hög nivå. Men jag blev ändå fast på er sida och fann den full av liv, kärlek och engagemang till dessa djur och vår relation till dem. Inte materiell, inte som social status, att lära ut och leda av ett harmoniskt skäl och inte för att framhäva sig själv.

Det gjorde mig väldigt glad.

Jag har alltid intresserat mig för nischer långt från min egna och använder dagligen saker jag lärt mig från Western, dressyr, NH, trav etc. jag brinner för en god hästhantering där man förstår och respekterar djuret. Inte för att djuret skall finnas där för att agera verktyg åt mig i mitt utövande av mitt intresse.

Kort sagt, Jag ville bara säga att jag tycker er sida var rolig att hitta, att jag tror ni betyder enormt mycket för de barn, vuxna och hela familjer som får uppleva det ni förmedlar.

Ni är som ni säkert vet ett ovanligt och "udda" inslag i den hästnäring vi idag har i Sverige. Det gör er inte mindre värda för svensk hästnäring och vårt gemensamma intresses framtid.

Lycka till med alla planer.