..Och vinter - i år igen..

Ett mail som kom idag genom kontaktsidan, så underbart a...

Hej. Vid första ytliga anblicken så framstår vi som totala hästverksamhets motsatser i mycket om inte allt då jag håller på med hoppning på relativt hög nivå. Men jag blev ändå fast på er sida och fann den full av liv, kärlek och engagemang till dessa djur och vår relation till dem. Inte materiell, inte som social status, att lära ut och leda av ett harmoniskt skäl och inte för att framhäva sig själv.

Det gjorde mig väldigt glad.

Jag har alltid intresserat mig för nischer långt från min egna och använder dagligen saker jag lärt mig från Western, dressyr, NH, trav etc. jag brinner för en god hästhantering där man förstår och respekterar djuret. Inte för att djuret skall finnas där för att agera verktyg åt mig i mitt utövande av mitt intresse.

Kort sagt, Jag ville bara säga att jag tycker er sida var rolig att hitta, att jag tror ni betyder enormt mycket för de barn, vuxna och hela familjer som får uppleva det ni förmedlar.

Ni är som ni säkert vet ett ovanligt och "udda" inslag i den hästnäring vi idag har i Sverige. Det gör er inte mindre värda för svensk hästnäring och vårt gemensamma intresses framtid.

Lycka till med alla planer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS