..Och vinter - i år igen..

Sportlovsläger!

Som alla lov blev det så klart även läger på sportlovet! :-) Fyra glada härliga tjejer kom på dagarna och Ida hade med sin Loke, som vid det här laget böjar känna sig hemma här! Det var självklart ett pass med plocka ringar, som Ida och Loke är full färd med på bilden. Dessutom hann vi med lite ridlektion, följa John och uteritt. Men mest poppis var nog skattjakten som Idas mamma och jag ordnade med lappar på olika helt okända ställen i skogen, var och en med ny info var nästa lapp fanns osv. Varken hästar el tjejer hade varit i den skogen tidigare så alla var glada och spända och hade väldans kul!=D Till sist kom vi till skatten - I en liten glänta i träden hängde med snören......förstås...Nosludd!!

Roligast, tyckte jag, var att rida till Runstenen. En helt riktig och äkta runsten! Vi har fått lov av markägaren att rida dit med kunder om nåogn vill se den! Det tackar vi för ! ;-)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS