14. feb, 2014

Trevliga nya inackorderingar har kommit'!

Har nog inte hunnit skriva välkommen till Marie och Leif med Snärtan och Bianca så - Varmt välkomna!

Jättetrevliga både människor och pållar!Cool Marie och Snärtan har startat i några mindre distanstävlingar och Leif har blivit en glad hobbyryttare sen han träffade Marie och tog över hennes Bianca. Bägge är korsningar, skulle tro maxade D-ponny. Häromdagen tog vi en tur med dom för att visa en av ridvägarna utan lera och hästarna tyckte det var väldigt trevligt med lite nytt sällskap!

Glossi fick gå sin längsta tur hittils och han var tydligt nöjd! När vi hade ca 20 min kvar hem gick jag till fots med honom, då var han rejält trött och snubblig men han var ändå hur duktig som helst! Det är verkligen kul hur man märker att hästarna är så nöjda och glada och stolta i olika situationer, som den här gången var Glossi uppenbart stolt och nöjd över att gå med hela ligan på tur! Lill och Midnight kom i slutet av december och tränar mycket western men älskar också långa turer så nu känns det jättekul i stallet med ett bra gäng! Underbart!

Vi vill ju alltid vara noga med att poängtera att vi har inackorderingar främst för att få lite andra människor i stallet än kunder att kunna rida med för egen del bla osv och vill inte ha den där relationen elaka stallägaren mot inackorderingarna som av tradition måste ha lite tjafs. Nej fy sjutton, det har vi fått nog av sen tidigare och nu verkar vi slippa det iaf!Cool