3. nov, 2013

Och världens bästa LISA kom på hjälpa-till-besök!

Den underbart söta lilla rödhåriga ungen för några år sedan har förvandlats till världens bästa snygga rödhåriga hästtjej som "jobbar som en karl". Lisa kom på onsdag kväll och kastade sig ut i mörkret för att rida Desperado på volten, vilket gick galant! På torsdagen började vi morgonen med promenad med Memphis och Krilte runt "byn" och sen red Lisa en sväng med Svartur. Sen hann vi med en sväng med Zinita och Dis runt slingan och grannarnas ovalbana för trav och galopp och sen blev det en ridlektion på volten på  på Fenix. Hon blir liksom aldrig trött....som vissa andra....inga namn nämndaVinkar Fredag morgon fick Hasse och jag kaffe på sängen och sen tog Lisa hand om morgonfodringen! Det ni! TACK!Hjärta Sen kom Sofia och Matilda, Sofia och Lisa red på volten, Lisa hann med både Ruslans och Desperado en sväng.

Lisa har ju flyttat till Västervik till sin pappa, det är därför hon inte är här så ofta men vi är så glada att hon kommer och hjälper till när hon kan!

Därefter kom grannen Bettan med sin systerdotter som trillat av en häst dagen innan och Svartur fick rycka ut som terapi-pålle vilket han såklart skötte galant! Det är helt faschinerande hur dom känner när barnet är rädd och spänt, går sakta och stelt för att när barnet slappnar av genast börja kliva på ordentligt, liksom nöjd att få slappna av den ocksåCool