15. sep, 2013

Fenomenala raggsockor!

I dag var det lektion för en av tjejerna till inackorderingsägaren igen och det blev en skogstur med Svartur, barbacka. Jag blev än mer mäkta imponerad av den stora vita lurviga snälla pållen! Så försiktig med sin last på ryggen men ändå pigg och glad. Blev en timmes klättrande och volter runt träd mmCool Väl tillbaka skulle mamman ut med sin häst på promenad och vi gjorde sällskap och lillasyster som typ inte väger någonting, slängdes upp bakom sin storasyster. Svartur gick så nöjd och stolt med dom lyckliga småtjejerna på ryggen och tog dom tryggt rundan runt! Vilken häst!

Sedan blev det tre minuters promenad med Krilte på volten och sen var det Glossis tur igen, nu rider jag honom minst fyra till fem ggr i veckan och han blir stabilare och säkrare för varje gång!

Idag blev det först lite sidvärtsträning på volten och sen slingan. Han var så duktig och tog rejäla lugna kliv!                                                                               Så både röda och vita raggsockan har varit suveränt duktiga i dag!Cool