9. sep, 2013

Fantastiskt Gubbläger! =D

Dom glada gubbarna anlände vid 10 på lördag fm. Kaffe med genomgång av planeringen och därefter ett pass att från marken skjuta pil och båge. Gick fantastiskt bra, med massor av träffar, till Hasses.....hm....förtetVinkar Efter enkel lunch blev det till att sköta sin häst och rida lilla slingan i skogen, för att känna på lite hur det känns att sitta på en häst. En av dom glada hade ridit några få gånger och en annan ett par gånger så det var inte vana ryttare direkt men det syntes direkt vem som tillbringat tid på dotterns ridskolaVinkar

Efter middag och en lugn kväll var det så dags för whiskyprovningen som för en totalt whiskyhatare var en intressant upplevelse. Vilken var rökigast? Nä ingen är rökig! Jo det stod på lappen på hyllan på systemet! Nää, jooo, osv....jösses.

Efter det droppade ena gubben efter den andra till sängs och bara en tapper Lasse tog in sin madrass till oss i stora Jurtan för att lyssna på sagaCool Söndag var ju såklart höjdpunkten en liten uppvisning och vi tänkte att kanske några min på ridbanan kan vara lämpligt också......väl inne på banan för uppvisningen kom Lasse på att - hur stannar man egentligen.....ok, vi missade någonting i grundutbildningen på lördagen tydligen...nästa fråga var - Vad menar Hasse med "trycka på", är det att skänkla? mmmm typ....Tänkte att hur ska detta gå??

Det går ju inte att beskriva med ord men det var faktiskt helt fantastiskt! Vi hade förväntat oss att  möjligen i skritt med ledare skulle dom kanske sätta en pil, men dessa tappra män ville ju förstås visa sina familjen vilken tapper riddare dom är så alla satte pilar i trav, vilket ju är det svåraste, och flera galopper på tillbakavägen blev det! Jösses vad vi var impade! Bilder kommer ut under läger!

Tack för en härlig helg killar och välkomna tillbaka! Cool