7. sep, 2013

Gubbläger på G

Strax anländer tre gubbar som i morgon skall visa upp för fruar och barn hur dom graciöst rider i full fart på riddarbanan och skjuter pilbåge mitt i prick! Eller i bästa fall lyckas skjuta en pil från skritt......

Häromdagen kom vi på den lilla, lilla detaljen att hästarna ju inte varit med om att skjutas pilbåge från ryggen så ut med dom i tur och ordning för att öva!

Desperado fick göra ett pass och springa efter Ruslan och vi for i väg i fin snabb galopp. Underbart härligt! .....för att - pang. Tvärstopp med jämfotahopp och bockningar......lyckades ändå sitta kvar, ...på hornet.....Rodnar Vad hände? - Jo när Hasse sköt pilen framför oss var det dööööööläskigt.....så han får vänta lite med detVinkar

Däremot förvånade Nellie stort med att springa spik rakt i en otrolig hastighet. På tillbakavägen så snabbt att Alex sa sen att- benen gick så fort så dom knappt syntes! Helt fantastiskt vacker och glad och vild var hon! Mattes tjej!

I går kom Micke, Hasses storebror och hela familjefriden var i fara då han tom i trav, på trötta Fenix, lyckades sätta två pilar mitt i prick!! och då har han aldrig ridit förr! Strålande men lite förfusk.....hoppasn nu ingen gubbe läser detta i dag, men det hinner dom nog inte, dom är på ingång nu så på återhörande!