3. maj, 2013

Hästskolans första grupp är klar! Med ståtlig avslutning!

Så var det då dags för uppvisningen för föräldrarna. Som sig bör  måste saker trassla....symaskinen bråkade så Nellies riddartäcke var halvklart....väl i stallet med hästarna hade Krilte trampat av sig en sko och dragit med en bit av hovväggen...tur det finns en hovslagare på gårdenVinkarNu saknas bara symaskinsreparatör!{#smileys123.tonqueout} Föräldrar och syskon och mor och far-föräldrar bildade en stor publik till speciellt Fenix förtjusning! Tror han fick en flashback från forna tider som elitponny på tävlingar för under kvällen lös han upp mer och mer och på ärevarvet, som tjejerna ville ha, gjorden han en glädjebock och racade på längs sista långsidan med Lisa som var minst sagt förtjust.Vinkar Tjejerna började med att värma upp med Hasse som prataden konferencier...livligt pratande..sen gjorde dom två varv var för att visa sina färdigheter och både hästar och tjejer skötte sig exemplariskt!Ler stort

Efter det blev litet prov och fika i Jurtan. Var en väldigt trevlig och lyckad kväll och vi ser fram emot omgång 2 som startar redan på onsdag!

Så blir nu någon som läster detta sugen att börja så hör bara av dig, vi vill starta fler grupper och har vi två deltagare så kör vi igång!