..Och vinter - i år igen..

ÄNTLIGEN!! Bron invigs!!

Efter att Dis installerats i hagen kom Kent förbi med sin häst för vidare äventyr för att hitta en bra ridslinga som skulle avslutas med att ta oss hem över bron. Hästarna var i gasen som aldrig förr och Nellie taktade från start till mål och Matilda fick skavsår i händerna av Turi. Detta var årets roligaste grej för hästarna som börjar tröttna på samma tur dag ut och dag in...NU kommer vi äntligen ut till oändliga ridvägar!

Det bar iväg i rasande fart efter Kent genom kalhyggen, sankmarker och oländig terräng och jag var helt ärligt lite nervös. Nellie kämpade på och var rejält trött på vägen hem, tills vi kom till en raksträcka och Kents häst satte av, Turi efter och Nellie blev en urtjusig häst som galopperade på ställetVinkar Till slut kom vi i alla fall till Bron och Kent fick äran att gå över först. Den var helt stabil och hästarna var så i gasen så dom reagerade inte ens på att det var nåt konstigt dom gick på över huvud taget. Väl hemma var vi så nöjda och trötta och hästarna hade haft sin roligaste dag på bra längeCool så tack underbara granne Kent!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.09 | 05:31

Vi isolerar inte jurtorna pga att det lätt bildas mögel av temperaturväxlingar som blir när man inte eldar dagligen osv. Men ring gärna Hasse på 070 688 83 63

...
29.09 | 23:08

Anpassade för Sverige " Dalarn" isolering minst 9 m .vad har ni att erbjuda?

...
09.07 | 18:28

Furu i stomme o canvas som duk . Vet inte hur det funkar men borde funka.

...
09.07 | 11:33

Vilket material används för väggar? Hur funkar det på sommaren i värmen i Medelhavsländerna?

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS