3. apr, 2013

Annandag påsk bjöd på härlig tur med morgonpigg ridsugen tjej!

Eftersom jag själv vägrar se mig som nåt annat än tjej, trots dryga 40Rodnar så är alla småtjejer, vuxna tjejer, "gamla" tjejer - just tjejer. Så det är ju svårt att veta om jag menar barn eller vuxen men vuxen får bli "stortjej"Vinkar

I lördags på påskafton ringde en "stortjej" i typ min ålder och frågade om vi hade någon tur på påskdagen. Hon hade blivit hänvisad från Tängby, den andra av tre olika kunder som kontaktat oss genom hänvisning. Det är en av sakerna som är så underbart här! Att hästföretagarna är glada att bli flera och då vi alla har så olika inriktningar så känner ingen direkt konkurrens, vad vi märkt i alla fall. Det är helt underbart!

Hur som helst så blev det en tur kl 9 på söndagmorgonen och självklart missade vi att det blev sommartid så det blev en sån där rekordsnabb morgon i stallet. Turen var i alla fall helt fantastisk! En av dom första turerna med lite gräs och mark under fötterna i stället för is...och solen började så smått värma lite. Härligt!

För övrigt har helgen mest bestått av mocka hagar, planera för påsklovsläger, som jag ska skriva om snart, och ordna inför mässan i Solna nästa helg - Inre harmoni där Hasse kommer hålla föredrag på scenen med Hästen och människan - Ur ett andligt perspektiv!

Så välkomna då och boka aktiviteter, vi lämnar 15% rabatt till alla som bokar under mässan och betalar anmälningsavgiften, som är 500:- på dom flesta aktiviteter.